Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα»

Wijnaldum: «Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα»

Στο κλίμα ομαδικότητας και σύμπνοιας πού επικρατεί μεταξύ του ίδιου και των συμπαικτών του στη Liverpool αναφέρθηκε ο Gini Wijnaldum.

Σε συνέντευξή του στο επίσημο site των Reds, o μέσος της ομάδας μας μίλησε για την οικογενειακή ατμόσφαιρα του Melwood, και κατόπιν για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τη West Ham στο Anfield.

Ας δούμε το πρώτο μέρος των δηλώσεών του:

«Κανένας (μέσα στην ομάδα) δεν πρόκειται να πει ότι είναι δύσκολο να εστιάζεις πάντα στο επόμενο παιχνίδι. Απλά θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα.»

«Επίσης, έχουμε έναν προπονητή ο οποίος ξέρει να μας προσγειώνει όταν για παράδειγμα χάνουμε τη συγκέντρωσή μας για μία στιγμή.»

«Επιπλέον, έχουμε μία ομάδα η οποία θέλει να γίνει όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη. Για να γίνει αυτό, χρειάζεσαι 100% συγκέντρωση και να προσπαθείς κάθε φορά πού βρίσκεσαι στο γήπεδο.»

«Εκτός γηπέδου, όταν χρειάζεσαι θεραπευτική αγωγή, φροντίδα και τέτοια πράγματα, και όλοι κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν. Αυτό μας βοηθά να παραμένουμε δυνατοί σωματικά.»

«Θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος πού έχουμε δημιουργήσει αυτό το σερί. Εστιάζουμε πάντα στο να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα από την προηγούμενη φορά.»

Μετά από αυτή τη μεγάλη εισαγωγή, ο Gini πέρασε και στο θέμα του κλίματος και της σύμπνοιας στις τάξεις της ομάδας:

«Παίζουμε ήδη μερικά χρόνια μαζί, οπότε γνωριζόμαστε σαν άνθρωποι.»

«Έχουμε ένα γκρουπ παικτών πού είναι φίλοι μεταξύ τους. Μεταξύ μας, νιώθουμε σαν οικογένεια.»

«Ίσως μερικές φορές χρειάζεται να είμαστε δίκαιοι μεταξύ μας και να πούμε κάτι πού ίσως δεν αρέσει σε έναν άνθρωπο. Αυτό όμως μας βοηθά να γινόμαστε μία ακόμα καλύτερη ομάδα, γιατί ο καθένας μας περιμένει από τον συμπαίκτη του να δίνει το 100%. Σαν ομάδα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι πού συμβαίνει. Είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο.»

O Gini Wijnaldum κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Carrow Road της Norwich.
O Gini Wijnaldum κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Carrow Road της Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com